LCD apsauginis stikliukas 3mk Hard Glass Max Lite Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G / 12 Pro+ 5G / Poco X5 Pro 5G juodas

Kaina
EAN: 5903108497985
• Yra sandėlyje 4 vnt.
• Yra sandėlyje 4 vnt.
7.99 €

Informacija apie prekę

Apsauginis stiklas telefonui 3mk Hard Glass Max Lite – apsauginis stiklas telefonui, suderinantis nepriekaiščią apsaugą nuo įbrėžimų ir smūgių su sklandžiu ir patogiu naudojimusi. 

Pagrindinės funkcijos:

  • HardGlass Max Lite™ stikliukas telefonui turi aukščiausią kietumo lygį – 9H. Jis buvo grūdintas 400 ° C temperatūroje. Pavojingoje situacijoje stiklas sugers įbrėžimus ir įtrūkimus. 
  • Plonas ir jautrus lietimui (0,3 mm). Nors ir labai tvirtas, stiklas yra plonas ir reaguoja į prisilietimą, todėl naudojantis telefonu beveik nejaučiamas skirtumas.
  • Hard Glass Max Lite mobiliojo telefono stikliukas pasižymi gera smūgių absorbsija, apsauginis stikliukas gali sugerti smūgio energiją ir apsaugoti telefono ekraną nuo sudužimo.
  • Pagerintas prisilietimo jautrumas. Plonas apsauginis telefono stikliukas ir optimizuotos medžiagos užtikrina sklandų naudojimąsi telefonu.
  • 3mk grūdintas stiklas telefonui siūlo mėgautis ryškiomis spalvomis ir ryškiomis detalėmis dėl išskirtinio apsaugos skaidrumo. Nėra jokio iškraipymo ar spalvų pasikeitimo, kurie galėtų turėti įtakos žiūrėjimo patirčiai.

Grūdintas telefono stiklas „3mk Hard Glass Max Lite“ suteiks įrenginiui aukščiausios klasės apsaugą!

Gamintojas:
Xiaomi
Modelis:
Redmi Note 12 Pro 5G/12 Pro+ 5G
Spalva:
Juoda
Apsaugos tipas:
Grūdintas stiklas
7.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti