LCD apsauginis stikliukas 10D Full Glue Samsung G990 S21 FE 5G lenktas juodas

Kaina
EAN: 5900495906397
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
5.99 €

Informacija apie prekę

Apsauginiai stiklai telefonui

Visada yra baimė, nukritus telefonui pamatyti suskilusį ekraną. Be to, naudojant telefoną be ekrano apsaugos, neišvengiamas ekrano susibraižymas, nes nešiojant rankinėje, kišenėje, ne retai telefonas liečiasi prie raktų, piniginės ir kitų daiktų, kurie nejučia apibraižo ekraną, todėl įsigyjus naują išmanųjį telefoną, verta įsigyti telefono apsauginį stikliuką.

Apsauginio stikliuko privalumai:

  • Jei jūsų telefonas nukrenta, apsauginis stikliukas gali absorbuoti dalį smūgio jėgos ir sumažinti ekrano pažeidimo riziką. Ypač patvarūs grūdinto stiklo apsauginiai stikliukai gali atlaikyti net ir ypač stiprius smūgius ir kritimus.
  • Daugelis apsauginių stikliukų turi specialią dangą, kuri sumažina pirštų atspaudų matomumą ir palengvina ekrano valymą. Tai ypač naudinga, jei dažnai naudojate telefoną nešvariomis rankomis.
  • Kai kurie apsauginiai stikliukai turi antirefleksinę dangą, kuri pagerina vaizdo matomumą saulėje. Tai reiškia, kad galėsite matyti savo ekrano turinį aiškiau, net ir ryškioje šviesoje.
  • Kai kurie apsauginiai stikliukai sumažina žiūrėjimo kampą ir suteikia privatumo, todėl tik tas, kas yra tiesiai priešais jūsų ekraną, gali matyti jo turinį. Tai gali būti naudinga, jei naudojate telefoną viešoje vietoje ir norite apsaugoti savo privatumą.

Patarimai, kaip uždėti apsauginį stikliuką telefonui, planšetei ar laikrodžiui:

  • Prieš uždėdami apsauginį stikliuką, nusiplaukite rankas, pasirūpinkite švariu pagrindu, ant kurio laikote telefoną ir kruopščiai nuvalykite telefono ekraną nuo dulkių ir nešvarumų. 
  • Nuvalius dulkes, ir įsitikinus, kad ekranas paruoštas stikliuko klijavimui, negaiškite laiko ir atsargiai klijuokite ekrano apsaugą prie telefono ar kito įrenginio. Jei priklijavus apsauginį stikliuką matote oro burbulą, pabandykite jį išstumti švaria servetele.

Apsauginis stikliukas yra nebrangi investicija, kuri gali padėti apsaugoti jūsų brangų telefoną nuo pažeidimų. Pasirinkus tinkamą apsauginį stikliuką ir tinkamai jį prižiūrint, galite pratęsti savo telefono tarnavimo laiką ir išlaikyti jo ekraną gražų bei veikiantį nepriekaištingai.

 

Gamintojas:
Samsung
Modelis:
G990 S21 FE 5G
Spalva:
Juoda
Apsaugos tipas:
Grūdintas stiklas
5.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti