Dėklas Nillkin CamShield Pro Samsung S928 S24 Ultra žalias

Kaina
EAN: 6902048274297, 4000000986652
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
10.99 €

Informacija apie prekę

„Nillkin CamShield“ dėklas yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško funkcionalaus telefono dėklo su visapusiška apsauga.

Pagrindinės funkcijos:

  • Mobiliojo telefono dėklas turi slankiojantį dangtelį galinės kameros vietoje,  jo dėka fotoaparato stiklas yra apsaugotas nuo subraižymų. Taip pat yra papildomas pliusas žmonėms, kurie vertina privatumą ir savo duomenų saugumą. Uždengta kamera neleidžia pasiekti vaizdo įrašymo, jei kas nors gauna nuotolinę prieigą prie telefono ir įjungia peržiūrą iš pagrindinės kameros.
  • Dėklas pagamintas iš tvirto polikarbonato ir minkšto TPU, kuris padeda apsaugoti jūsų telefoną nuo kritimų ir smūgių.
  • TPU telefono dėklas turi pilną, šiek tiek iškilų apvadą aplink visą telefono ekraną, taip suteikdamas didesnę apsaugą nuo tiesioginių smūgių kritimo metu ir subraižymų.
  • Aukštos kokybės telefono dėklas turi neslidų paviršių, kuris padeda išvengti telefono išslydimo iš rankų.

Jei ieškote telefono nugarėlės su papildoma apsauga telefono fotoaparato galinei kamerai, „Nillkin CamShield“ yra puikus pasirinkimas.

Gamintojas:
Samsung
Modelis:
S928 S24 Ultra
Spalva:
Žalia
Dėklo tipas:
Galiniai įdėklai
10.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti