Dėklas Dux Ducis Venice Samsung F721 Z Flip4 5G mėlynas

Kaina
EAN: 6934913035580
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
10.89 €

Informacija apie prekę

Elegantiškas Dux Ducis Venice serijos gaminys iš natūralios odos yra modernus dėklas, suteikiantis vartotojui naujų galimybių. Dėklas saugiai apsaugos jūsų vertingą įrenginį nuo pažeidimų ir taps madingu priedu.

PREKĖS SAVYBĖS:

Aukščiausia kokybė - dėklas pagamintas iš natūralios odos.

Elegantiškas dizainas – nesenstantis dėklo dizainas bet kokiai progai.

Visiškas saugumas – įrenginys pilnai apsaugotas iš visų pusių, įskaitant šonus.

Tikslios išpjovos –  leidžiančios sklandžiai pasiekti prievadus. Naudojant Dux Ducis Venice dėklą šmanųjį telefoną atidaryti ir uždaryti yra lengva.

Odinis dėklas skirtas apsaugoti priekinę ir galinę dalį, išlaikant elegantišką įrenginio formą. Pagamintas iš aukščiausios kokybės odos, dėklas pavers jūsų telefoną precedento neturinčiu meno kūriniu! Mėgaukitės neįtikėtinai švelnia tekstūra kiekvieną dieną ir nesijaudindami, kad telefonas išslys iš rankų. Natūrali oda, kuri apgaubia dangtelį, sujungia nepaprastą subtilumą ir didelį patvarumą.  Dux Ducis Venice dėklas itin stilingas, labai malonus liesti ir išskirtinai tvirtas.

 

Gamintojas:
Samsung
Modelis:
F721 Z Flip4 5G
Spalva:
Mėlyna
Dėklo tipas:
Galiniai įdėklai
10.89 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti