Dėklas Dux Ducis Skin X2 Samsung A346 A34 5G mėlynas

Kaina
EAN: 6934913030431
• Yra sandėlyje 6 vnt.
• Yra sandėlyje 6 vnt.
7.49 €

Informacija apie prekę

Dux Ducis Skin X2 yra stilingas dėklas su vidiniu telefono įdėklu iš lankstaus TPU ir išoriniu atvartu iš ekologiškos odos. Dėklas puikiai apsaugo telefoną nuo nešvarumų, įbrėžimų ir pažeidimų nukritus. Dėklas pritaikytas konkrečiam modeliui, puikiai apsaugo telefoną nuo pažeidimų dėl kritimo ar subraižymo (pavyzdžiui, nešiojant kišenėje raktus). Paaukštinti kraštai aplink ekraną ir galinė kamera apsaugo telefoną nuo šių elementų subraižymo, kai jis padėtas ant lygaus paviršiaus. Jame yra jautrūs mygtukai ir prievadų išpjovos. Puikiai tinka žmonėms, kurie vertina stilių, kokybę ir nori rūpintis savo prietaisu.

Tvirtas darbas leidžia laisvai naudotis įrenginiu, nebijant sugadinti. Šis odinis dėklas priklauso „knygų dėklo“ tipui. Jis atsidaro į šoną ir turi išpjovas telefono jungtims, leidžiančias prijungti įkroviklį ir ausines. Taip pat galite lengvai naudoti garsumo mygtukus, įjungimo / išjungimo (užrakinimo), garsiakalbį ir fotoaparatą bei blykstę.

Atvarto galinė dalis sukurta taip, kad ją būtų galima naudoti kaip telefono stovą. Tai labai naudinga, kai norite žiūrėti filmą telefonu arba atlikti vaizdo skambutį nelaikydami įrenginio rankoje.

Viduje taip pat rasite kišenę mokėjimo kortelei ar dokumentams. Atvartas užsidaro dėl kraštelyje įmontuotų magnetų. Taip išvengsite netyčinio dėklo atidarymo.


Stilingas dizainas – Elegantiško dizaino dėklas tiks bet kokioje situacijoje. Nesvarbu, ar tai verslo susitikimas, ar paprastas socialinis pokalbis.
Patvarus ir tvirtas – aksesuaras pagamintas iš malonios liesti ekologiškos odos, kurią palaiko vidinė smūgiams atspari TPU danga.
Visiška apsauga – dėl uždaro dangtelio dizaino telefonas puikiai apsaugotas iš visų pusių.
Stovo funkcija – Dėklas gali būti sulankstytas, paverčiant jį patogiu stovu. Tinka žiūrėti filmus ar nuotraukas.
Praktiška kišenė - Perdangos vidinėje pusėje yra praktiška kišenė kreditinei kortelei, vizitinei kortelei ar asmens tapatybės kortelei.
Tikslios išpjovos – užtikrina lengvą prieigą prie visų reikalingų prievadų.

 

Gamintojas:
Samsung
Modelis:
A346 A34 5G
Spalva:
Mėlyna
Dėklo tipas:
Atverčiamas į šoną
7.49 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti