Dėklas 3mk Matt Case Samsung S918 S23 Ultra 5G raudonas

Kaina
EAN: 5903108494076
• Yra sandėlyje 3 vnt.
• Yra sandėlyje 3 vnt.
4.99 €

Informacija apie prekę

Kokybė ir dizainas – tai patikimas duetas, užtikrinantis puikią apsaugą ir puikią išvaizdą jūsų išmaniajam telefonui! Novatoriška ir maloni liesti medžiaga, puikiai amortizuojanti technologija ir tuo pačiu elegantiška apdaila – tai būdas išlaikyti tobulą telefono išvaizdą daugelį metų.

Atsparumas kritimui išbandytas.
3MK Matt Case puikiai apsaugo jūsų telefoną kritimo metu, sugerdamas smūgio jėgas. „Absorber125™“ atsparumo klasė patvirtina, kad 3MK „Matt Case“ apsaugotas telefonas buvo pažeistas po to, kai 26 kartus buvo nukritęs iš 125 cm aukščio.

Lengva valyti
3MK dėklas yra pirmasis rinkoje, kurį galite lengvai išlaikyti švarų. Dėl aukštos dėklo kokybės galite ji skalbti skalbimo mašinoje su kitais drabužiais ar audiniais. Jokio šveitimo ar stiprių ploviklių.

Belaidis įkrovimas
3MK Matt Case struktūra suderinama su belaidžiais telefono įkrovikliais, todėl telefoną galima patogiai įkrauti tokiu būdu, neišimant dėklo.

Apsauga nuo purvo
3MK Matt Case yra labai lankstus ir puikiai priglunda prie telefono, apsaugodamas jį nuo žalingo smėlio ir dulkių poveikio. Ekranas apsaugotas šiek tiek paaukštintais korpuso kraštais.

Dizaino tikslumas
3MK Matt Case apsaugo visus išsikišusius mygtukus, o EasyClick™ mygtukų standartas garantuoja visišką lietimo jautrumą. 3MK „Matt Case“ taip pat turi tikslias visų būtinų telefono lizdų išpjovas.

Objektyvo apsauga
3MK Matt Case turi paaukštintus kraštus aplink lęšius. Kaskart padėjus telefoną, lęšiai tiesiogiai neliečia paviršiaus ir yra puikiai apsaugoti nuo ibrėžimų.

 

Gamintojas:
Samsung
Modelis:
S918 S23 Ultra 5G
Spalva:
Raudona
Dėklo tipas:
Galiniai įdėklai
4.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti