Dėklas 3mk Matt Case Apple iPhone 14 Pro Max juodas

Kaina
EAN: 5903108476881
• Yra sandėlyje 7 vnt.
• Yra sandėlyje 7 vnt.
6.99 €

Informacija apie prekę

Stilingas ir funkcionalus „3mk Matt Case“ dėklas, kuris apsaugos jūsų telefoną nuo pažeidimų.

Pagrindinės funkcijos:

  • Nepriekaištinga kokybė ir dizainas, tai patikimas duetas, užtikrinantis apsaugą ir puikią išvaizdą jūsų išmaniajam telefonui! Novatoriška ir maloni liesti medžiaga, puikiai amortizuojanti technologija ir tuo pačiu elegantiška apdaila – tai būdas išlaikyti tobulą telefono išvaizdą daugelį metų.
  • 3mk Matt dėklams patvirtinta „Absorber125™“ atsparumo klasė. Šie dėklai puikiai apsaugo jūsų telefoną kritimo metu, sugerdami smūgio jėgas. „Absorber125™“ atsparumo klasė patvirtina, kad 3mk „Matt Case“ apsaugotas telefonas buvo pažeistas po to, kai 26 kartus buvo nukritęs iš 125 cm aukščio.
  • 3mk dėklas yra pirmasis rinkoje, kurį galite lengvai išlaikyti švarų. Dėl aukštos dėklo kokybės galite ji skalbti skalbimo mašinoje su kitais drabužiais ar audiniais. Jokio šveitimo ar stiprių ploviklių.
  • Dėklų struktūra suderinama su belaidžiais telefono įkrovikliais, todėl telefoną galima patogiai įkrauti tokiu būdu, neišimant dėklo.
  • Šios klasės dėklai yra labai lankstūs ir puikiai priglunda prie telefono, apsaugant jį nuo žalingo smėlio ir dulkių poveikio. Ekranas apsaugotas šiek tiek paaukštintais korpuso kraštais.
  • 3mk Matt Case apsaugo visus išsikišusius mygtukus, o EasyClick™ mygtukų standartas garantuoja visišką lietimo jautrumą. 3mk „Matt Case“ taip pat turi tikslias visų būtinų telefono lizdų išpjovas.
  • Paaukštinti kraštai aplink fotoaparato objektyvą, maksimaliai apsaugai nuo telefono kameros objektyvo subraižymų. Kaskart padėjus telefoną, lęšiai tiesiogiai neliečia paviršiaus ir yra puikiai apsaugoti nuo įbrėžimų.

„3mk Matt Case“ dėklas yra puikus pasirinkimas visiems, kurie ieško išskirtinės kokybės.

Gamintojas:
Apple
Modelis:
iPhone 14 Pro Max
Spalva:
Juoda
Dėklo tipas:
Galiniai įdėklai
6.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti