Dėklas 3mk Clear Case 1,2mm Apple iPhone 12 / 12 Pro

Kaina
EAN: 5903108277556
• Yra sandėlyje 7 vnt.
• Yra sandėlyje 7 vnt.
6.99 €

Informacija apie prekę

Apsauga – tai yra svarbiausia funkcija renkantis telefono dėklą. Galinis dangtelis Apple telefonui „3MK Clear Case 1,2 mm“ gali apsaugoti telefoną nuo kritimų, smūgių ir įbrėžimų.

Pagrindinės funkcijos:

  • Šis telefono dėklas pagamintas iš aukštos kokybės TPU medžiagos, kuri yra ypatingai patvari ir atspari smūgiams, įbrėžimams ir kritimams.
  • Paaukštinti kraštai aplink fotoaparato objektyvą, maksimaliai apsaugai nuo telefono kameros objektyvo subraižymų. Ši telefono nugarėlė užtikrina, kad jūsų išmaniojo telefono objektyvas yra maksimaliai apsaugotas!
  • Plonas telefono dėklo korpusas (1,2 mm) apsaugos įrenginį nuo įbrėžimų, kritimų, išlaikant originalią telefono išvaizdą.
  • Tikslios išpjovos mygtukams ir jungtims (EasyClick™). Šie dėklai leidžia lengvai pasiekti visas išmaniojo telefono jungtis ir mygtukus. Tai garantuoja didelį mygtukų jautrumą, jų funkcionalumą.
  • Atliktas Absorber125™ testas – telefonas vis dar buvo kaip naujas po 26 kritimų iš 125 cm aukščio.

„3mk Clear Case 1,2 mm“ Apple iPhone 12/12 Pro patiks tiems, kurie vertina patrauklią telefono išvaizdą. Telefono korpusas lieka plonas ir visiškai skaidrus, ir taip apsaugotas, išlaikant originalią išmaniojo telefono išvaizdą. Su Clear Case jūsų telefonas atrodo taip, kaip jums patinka – elegantiškai ir moderniai.

Gamintojas:
Apple
Modelis:
iPhone 12/12 Pro
Spalva:
Skaidri
Dėklo tipas:
Galiniai įdėklai
6.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti