Belaidė laisvų rankų įranga Hoco E7 Plus rožinė

Kaina
EAN: 6931474708113
• Yra sandėlyje 1 vnt.
• Yra sandėlyje 1 vnt.
7.99 €

Informacija apie prekę

Laisvų rankų įranga – tai įrenginiai, leidžiantys bendrauti telefonu ar naudotis kitomis funkcijomis nenaudojant rankų. Dažniausiai laisvų rankų įranga susideda iš ausinių ir mikrofono, kurie jungiami prie telefono ar kito įrenginio per Bluetooth arba laidą.

Laisvų rankų įrangos privalumai:

  • Patogumas: su laisvų rankų įranga galite laisvai judėti ir atlikti kitas užduotis, kalbėdami telefonu. tai ypač naudinga vairuojant, dirbant ar sportuojant.
  • Saugus vairavimas: naudojant laisvų rankų įrangą vairuojant, užtikrinamas saugesnis varavimas kelyje.
  • Geresnė garso kokybė: daugelis laisvų rankų įrangos modelių siūlo geresnę garso kokybę nei telefono garsiakalbis ir mikrofonas. Tai ypač aktualu triukšmingoje aplinkoje.
  • Daugiafunkciškumas: be skambučių, laisvų rankų įrangą galima naudoti ir kitoms funkcijoms, pavyzdžiui, muzikos klausymui, balso komandoms valdyti,

Laisvų rankų įranga – tai puikus būdas patogiai ir saugiai bendrauti telefonu ir naudotis kitomis funkcijomis. 

Jungtys:
Nenurodyta
Antgaliai:
Nenurodyta
Spalva:
Rožinė
7.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti