Ausinės Samsung AKG EO-IC100BWEGEU Type-C baltos

Kaina
EAN: 8806090270062, 4000000954545
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
19.99 €

Informacija apie prekę

Laidinės ausinės – puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina patikimumą, garso kokybę, ilgą baterijos veikimo laiką ir paprastą naudojimą. Jos gali būti ypač tinkamos muzikos mėgėjams, kurie nori geriausios įmanomos garso kokybės, ir tiems, kurie dažnai naudoja ausines ilgą laiką.

Laidinių ausinių privalumai:

  • Patikimumas: laidinės ausinės yra prijungtos prie įrenginio laidu, todėl ryšys yra pastovus ir patikimas. Nereikės nerimauti dėl ryšio nutraukimo ar trukdžių, kaip gali atsitikti naudojant belaidę technologiją.
  • Geresnė garso kokybė: laidinės ausinės dažnai siūlo geresnę garso kokybę nei belaidės ausinės, ypač aukštesnio dažnio diapazone. Tai lemia tai, kad garso signalas perduodamas tiesiogiai kabeliu, o ne per bevielį ryšį, kuris gali sukelti duomenų praradimą ir suspaudimą.
  • Žema kaina: laidinės ausinės paprastai yra pigesnės nei belaidės ausinės, ypač modeliai su aukštesnės klasės funkcijomis. Tai gali būti svarbus veiksnys tiems, kurie ieško nebrangių, bet kokybiškų ausinių.
  • Ilgesnis baterijos veikimo laikas: laidinėms ausinėms nereikia baterijų, todėl jos gali veikti neribotą laiką. Tai gali būti privalumas tiems, kurie dažnai naudoja ausines ilgai.
  • Suderinamumas: laidinės ausinės yra suderinamos su beveik visais įrenginiais, turinčiais ausinių lizdą.

Jei svarbus patikimumas, garso kokybė ir kaina, laidinės ausinės gali būti geras pasirinkimas.

Gamintojas:
Samsung
Jungtys:
Nenurodyta
Antgaliai:
USB-C
Spalva:
Balta
19.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti