Belaidės ausinės Xiaomi Redmi Buds Essential mėlynos BHR6711GL

Kaina
EAN: 6941812701133
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
22.99 €

Informacija apie prekę

Puikus garsas

Pasinerkite į sodrinantį garsą. 7.2 mm dinaminė garso plokštė, profesionaliai suderinta „Xiaomi Acoustic Lab“. Galingi bosai ir aiškūs aukšti dažniai leis mėgautis nuostabiais muzikos tonais.

Triukšmo slopinimas skambučiams

Nesirinkite - būkite išgirsti net triukšmingoje aplinkoje. Dirbtinio intelekto algoritmas veiksmingai filtruoja aplinkos triukšmą ir išlaiko jūsų balsą aiškų pokalbių metu.

Stabilus ryšys su Bluetooth® 5.2

Mėgaukitės sklandžiu ir stabiliu muzikos leidimu be jokių trukdžių. Bluetooth® 5.2 lustas yra atsparus trukdžiams ir turi mažesnį vėlavimą, tad pamirškite laidinių varžtus.

Žaidimų režimas

Sumažintas vėlavimas - sinchronizuotas garsas ir vaizdas. Norėdami įjungti žaidimų režimą su mažu vėlavimu, vienu metu 1,5 sekundės palaikykite nuspaudę abiejų ausinukų daugiafunkcius mygtukus. Mėgaukitės žaidimu su minimalia garso delsa.

Greitas susiejimas

Tiesiog atidarykite dėklą ir išimkite ausines, kad susietumėte. Susiejus pirmą kartą, ausinės prisijungs automatiškai, tad bet kada galėsite mėgautis muzika.

Iki 18 valandų trunkantis baterijos veikimo laikas

Pasinerkite į mėgstamą muziką ilgesniam laikui. Pilnai įkrovus abu ausinukus, galite jais naudotis iki 5,5 valandos, o su įkrovimo dėklu - net iki 18 valandų.

Naudokite vieną ar abi ausines

Mėgaukitės muzika ir laisvai persijunkite tarp režimų. Abi ausinės gali veikti atskirai, tad galite lengvai pasirinkti vienos arba abiejų ausinukių režimą ir mėgautis muzika taip, kaip jums patinka.

Atsparios vandeniui pagal IPX4 standartą

Nebesibaiminkite prakaito ar lietaus. Ausinės yra atsparios vandeniui pagal IPX4 standartą, tad jomis galite naudotis tiek kelionėje į darbą, tiek ir sporto salėje.

Lengvos ir patogios

Dėka matinės apdailos su pirštų atspaudų prevencija, ausinės atrodo stilingai ir yra paprastos naudoti. Viena ausinė sveria vos 4 gramus ir patogiai įsitaisys jūsų ausyje, užtikrindama maksimalų komfortą.

Specifikacijos:

Bluetooth versija: 5.2

Veikimo atstumas: 10 metrų

Ausinių baterijos talpa: 43 mAh

Įkrovimo dėklo baterijos talpa: 300 mAh

Ausinių veikimo laikas (be dėklo): 5.5 valandos (priklauso nuo naudojimo sąlygų, pvz., garso lygio ar failo tipo)

Bendras veikimo laikas (su dėklu): 18 valandų (priklauso nuo naudojimo sąlygų, pvz., garso lygio ar failo tipo)

Įkrovimo jungtis: micro USB

Pakuotės turinys:

2 x Xiaomi Redmi Buds Essential (kairė + dešinė)

1 x Įkrovimo dėklas

1 x Įkrovimo laidas

3 x Pakečiamos ausinių pagalvėlės

1 x Naudojimosi instrukcija

Jungtys:
Bluetooth
Antgaliai:
Nenurodyta
Spalva:
Mėlyna
22.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti