Belaidės ausinės Ugreen WS106 HiTune T3 Active Noise-Cancelling Earbuds juodos

Kaina
EAN: 6957303894017
• Yra sandėlyje >10 vnt.
• Yra sandėlyje >10 vnt.
34.99 €

Informacija apie prekę

Su pažangia aktyvaus triukšmo slopinimo (ANC) technologija UGREEN HiTune T3 belaidės ausinės gali dinamiškai blokuoti nepageidaujamą išorinį triukšmą. Mėgaukitės muzika būdami sporto salėje arba važiuodami į darbą ir atgal.

Išskirtinė garso kokybė: su dideliu 10 mm PU+biologinio kompozito tvarkyklės bloku, „HiTune T3 Bluetooth“ ausinės pasižymi ryškiais ir sustiprintais žemaisiais dažniais, didelės raiškos aukštais ir platesniu garso lauku.

Aiškūs skambučiai bet kuriuo metu: „HiTune T3“ „Bluetooth“ ausinės su AI algoritmu puikiam balso patobulinimui ir foninio triukšmo slopinimui, kad būtumėte aiškiai girdimi kitame gale, kad ir kur būtumėte.

Lengvas susiejimas, klausykite ilgiau: momentinis ryšys atidarius dėklą, o su įkrovimo dėklu galite žaisti iki 7 valandų ir iki 24 valandų. „HiTune T3“ belaidės ausinės suteikia malonumą visą dieną.

Patogus dizainas visą dieną: triukšmą slopinančios „Bluetooth“ ausinės užtikrina didesnį dėvėjimo stabilumą ir komfortą su 4 poromis ausų antgalių, idealus kasdieniam važinėjimui į darbą ir atgal bei mankštai.

 

Specifikacijos:

Prekinis ženklas: Ugreen

Modelis: WS106

Baterijos talpa:

Korpusas: 400 mAh

Ausinės: 2x 45mAh

Jungties tipas: USB-C

Atsparus vandeniui: IPX5

Bluetooth standartas: 5.2

Bluetooth profiliai: HSP, HFP, AVRCP, A2DP

Bluetooth diapazonas: 10 m

Garso kodekai: AAC, SBC

Muzikos klausymosi laikas: 7 val.

Muzikos klausymosi laikas su įkrovimo dėklu: 24 val.

Įkrovimo laikas: apie 1,5 val.

Jungtys:
Bluetooth
Antgaliai:
Bluetooth
Spalva:
Juoda
34.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti