Belaidės ausinės Baseus Bowie EX baltos NGTW170002

Kaina
EAN: 6932172608088
• Yra sandėlyje 9 vnt.
• Yra sandėlyje 9 vnt.
41.99 €

Informacija apie prekę

Pasinerkite į muzikos pasaulį su Baseus Bowie EX ausinėmis. Jie siūlo erdvinį garsą ir stabilų ryšį be trukdžių iki 10 metrų. Be to, ENC palaikantys mikrofonai leidžia skambinti triukšmingoje aplinkoje, o ergonomiškas dizainas yra atsakingas už ilgalaikį komfortą. Speciali programa suteikia patogią prieigą prie kelių papildomų funkcijų, o mažas delsos laikas pagerina įtraukiantį potyrį.

Įspūdinga garso kokybė

Aukštos klasės medžiagų naudojimas davė puikią garso kokybę. Ausinės suteikia sodriai detalų garsą ausiai malonaus aukšto dažnio ir gilių žemųjų dažnių pavidalu. Be to, BISA technologija suteikia krištolo skaidrumo erdvinį garsą, kad būtų geriau panardinti.

2 veikimo režimai

Tinkinkite ausinių veikimą pagal savo poreikius. „Bowie EX“ siūlo 2 atkūrimo režimus, todėl pasirinksite vieną, atsižvelgdami į situaciją. Muzika suteikia HiFi kokybės garsą, kuris leis pasijusti tarsi koncerte. Kita vertus, teatras yra atsakingas už platų garso lauką ir gilius bosus, tuo pasinaudosite, pavyzdžiui, žiūrėdami filmus.

Kalbėk telefonu laisvai

„Baseus Bowie EX“ ausinėse yra 4 mikrofonai su ENC triukšmo slopinimu ir AI algoritmu, kuris tiksliai išfiltruoja išorinį triukšmą ir pabrėžia skambinančiojo balsą. Dėl to esate tikri, kad kitas asmuo visada jus išgirs.

Greitas, stabilus ryšys

Ausinės jungiamos prie suderinamo įrenginio per „Bluetooth“ 5.3 versiją. Tai reiškia greitą ir stabilų ryšį be trukdžių iki 10 metrų. Be to, jie išsiskiria mažu delsimu (0,06 sek.), kad būtų geriau sinchronizuojami vaizdo ir garso įrašai.

Ilgas darbo laikas, greitas įkrovimas

„Baseus“ ausinės aprūpintos patvariomis baterijomis, leidžiančiomis vienu įkrovimu veikti iki 6 valandų. Kita vertus, korpusas siūlo iki 30 h atkūrimo. Be to, „Baseus Rapid Charge“ technologija garantuoja apie 2 val. atkūrimą vos po 10 min. įkrovimo. Norint visiškai atnaujinti ausinių energiją, reikia apie 1 val.

Papildomos galimybės

Tuo Baseus ausinių pranašumai nesibaigia. Bowie EX susiesite su dviem įrenginiais vienu metu, o žiūrint filmus ar žaidžiant žaidimus, ausinės automatiškai sureguliuos dažnį iki reikiamo lygio, kad būtų geriau panardinama. Be to, ausinės nustos groti, kai jas išimsite iš ausų ir atnaujinsite – kai vėl užsidėsite. Be to, speciali programėlė suteikia prieigą prie tokių funkcijų kaip EQ ir OTA atnaujinimai.

Paprastas, patogus valdymas

Pirmą kartą suporavus, ausinės automatiškai prisijungia prie jūsų įrenginio, kai atidarote dėklo dangtelį, kad būtų patogiau. Be to, Bowie EX jutikliniai skydeliai leidžia pritaikyti ausinių veikimą. Naudokite juos norėdami perjungti dainą, atsiliepti į skambutį, paleisti balso asistentą, įjungti mažos delsos režimą, perjungti į BISA režimą ir pan. Dabar galite pasiekti svarbiausias funkcijas po ranka – neišėmę telefono iš tavo kišenė.

Specifikacijos:

Gamintojas: Baseus
Modelis: NGTW170002
Spalva: balta
Medžiaga: ABS+PC
Svoris: 48,6 g
Bluetooth versija: 5.3
Bluetooth diapazonas: iki 10 m
Atkūrimo laikas: iki 6 val.
Įkrovimo prievadas: USB-C
Įkrovimo laikas: iki 1 val.
Veikimo laikas su dėklu: iki 25-30 val.
Baterijos talpa: 40 mAh (ausinės), 400 mAh (dėklas)
Garso kodekai: AAC, SBC
Dažnio atsakas: 20 Hz – 20 kHz

Jungtys:
Bluetooth
Antgaliai:
Nenurodyta
Spalva:
Balta
41.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti