Ausinės Joyroom JR-EW04 3.5mm baltos

Kaina
EAN: 6941237119490
• Yra sandėlyje 6 vnt.
• Yra sandėlyje 6 vnt.
7.99 €

Informacija apie prekę

Joyroom JR-EW04 laidinės ausinės

Nesileiskite, kad prasta garso kokybė sugadintų jūsų muzikos klausymo malonumą. Pasirinkite universaliausias Joyroom JR-EW04 ausines ir mėgaukitės sodriu garsu. Ausinės puikiai priglunda prie ausies formos, turi įmontuotą tris mygtukus turintį valdymo pultelį patogiam valdymui bei jautrų mikrofoną itin aiškiems pokalbiams. Be to, universali 3,5 mm jungtis užtikrina jų suderinamumą su daugybe įrenginių.

Išskirtinis patogumas

Patogumas – vienas iš svarbiausių ausinių aspektų. Ergonomiškas ausinių dizainas puikiai prisitaiko prie ausies formos ir užtikrina patogumą, kad ir kaip ilgai jas naudotumėte.

Valdymas po ranka

Įmontuotas trys mygtukai leidžia lengvai valdyti muziką, skambučius ir balso asistentą, net neištraukus telefono iš kišenės. Rinkitės patikrintus sprendimus ir mėgaukitės paprastu valdymu.

Krištolinio skaidrumo pokalbiai

Nesvarbu, ar aplinka triukšminga, galite nesijaudinti pokalbių kokybe. Įmontuotas jautrus mikrofonas užtikrina, kad pokalbiai visada bus krištolinio skaidrumo. Jūsų balsas bus tiksliai įrašomas, todėl skambinantieji jus visada girdės aiškiai.

Muzikos patirtis aukščiausiu lygiu

JR-EW04 pasižymi išskirtinai detaliu garsu, kuris patrauks kiekvieno muzikos mylėtojo dėmesį. φ14.2 mm garsiakalbiai su 20Hz-20KHz dažnių diapazonu užtikrina sodrų ir subalansuotą garsą. Nuo griausmingų žemų dažnių iki ryškių ir aiškių aukštų dažnių! Galėsite klausytis mėgstamiausių dainų ir mėgautis kiekvienu garso niuansu.

Universali garso jungtis

3,5 mm jungtis leidžia JR-EW04 ausines naudoti su daugybe įrenginių. Nesvarbu, ar jas jungsite prie telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, galėsite mėgautis patikimu ryšiu be jokių trukdžių.

Specifikacijos:

Modelis: JR-EW04

Tipas: pusiau įstatomos į ausį

Garsiakalbis: φ14.2 mm

Dažnių diapazonas: 20Hz-20KHz

Varža: 32Ω

Nominali galia: 3mW

Laido ilgis: 1,2 m

Medžiaga: TPE, ABS

Jungties tipas: 3,5 mm

Jungtys:
Nenurodyta
Antgaliai:
3,5mm
Spalva:
Balta
7.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti