Dėklas 3mk Satin Armor Samsung G996 S21 Plus 5G

Kaina
EAN: 5903108342551
• Yra sandėlyje 2 vnt.
• Yra sandėlyje 2 vnt.
4.99 €

Informacija apie prekę

Apsauga – tai yra svarbiausia funkcija renkantis telefono dėklą. Telefono nugarėlė Samsung S21 Plus „3MK Armor“ gali apsaugoti telefoną nuo kritimų, smūgių ir įbrėžimų.

Pagrindinės funkcijos:

  • Šis telefono dėklas pagamintas iš aukštos kokybės TPU medžiagos, kuri yra ypatingai patvari ir atspari smūgiams, įbrėžimams ir kritimams.
  • Plonas telefono galinio dėklo korpusas (1,5 mm) apsaugos įrenginį nuo įbrėžimų, kritimų, išlaikant originalią telefono išvaizdą.
  • Tikslios išpjovos mygtukams ir jungtims. Šie dėklai leidžia lengvai pasiekti visas išmaniojo telefono jungtis ir mygtukus. Tai garantuoja didelį mygtukų jautrumą, jų funkcionalumą.
  • Sustiprinti galinio dangtelio kraštai amortizuoja smūgius kritimo metu.

„3MK Armor“ Samsung S21 Plus telefono dėklas yra puikus pasirinkimas visiems, kuriems ypatingai svarbi telefono apsauga nuo kritimų, kadangi „Armor Case“ didžiausią dėmesį skyrė sustiprintiems kampams.

 

Gamintojas:
Samsung
Modelis:
G996 S21 Plus 5G
Spalva:
Skaidri
Dėklo tipas:
Galiniai įdėklai
4.99 €


Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies)

Mes naudojame kelių tipų slapukus – nuolatinius ir vienos sesijos. Vienos sesijos slapukai ištrinami iš Jūsų įrenginio, kai tik uždarote interneto naršyklę. Nuolatiniai slapukai saugomi Jūsų įrenginyje tol, kol jie yra specialiai ištrinami arba kol baigiasi jų galiojimas. Sužinoti daugiau
Suskleisti